Írisz - fehér testharisnya

A Leholace Írisz modell család egy izgazán dögös
necc hálós mini ruha ami egy igazi különlegesség és
minden férfi fejét elcsavarja. Bársonyos anyagú
extra méretre is tökéletesen idomul a testhez a
rácsos kialakítás pedig betekintést enged a csupasz
bőrre. Elérhető több színben, kedvedre
válogathatsz. Bújj bele egybe, és hódíts

9990 Ft

 Ft

Mérettáblázat

Leírás

A Leholace Írisz modell család egy izgazán dögös necc hálós mini ruha, ami egy igazi különlegesség és minden férfi fejét elcsavarja. Bársonyos anyagú extra méretre is tökéletesen idomul a testhez a rácsos kialakítás pedig betekintést enged a csupasz bőrre. Elérhető több színben, kedvedre válogathatsz. Bújj bele egybe, és hódíts!

Prémium minőség

A Leholace termékek egytől egyig kiváló minőségű darabok, prémium alapanyagból készültek, valóban tartós darabok, kényelmes viseletek és csodaszépen kidolgozottak.

Érted vagyunk

Hozzánk nyugodtan fordulhatsz kérdéseiddel, örömmel fogunk válaszolni neked. Segítünk a választásban is, a megfelelő méret megállapításában, hogy tényleg a legjobb darab kerüljön hozzád.

14 napos cseregarancia

Ha a kézhez kapott termék nem tetszik, nem kényelmes, esetleg nem jó a méret, jelezd nekünk és azonnal kicseréljük vagy visszatérítjük az árát.
 

Te is érezheted magadat vonzónak, te is átélheted a csábítást. Ez nem az alkatodon múlik.

A Leholace termékeket azért készítjük, mert úgy véljük, hogy a felesleggel rendelkező hölgyeknek is teljes mértékben joguk van ahhoz, hogy csodálatos fehérneműket viseljenek, amiben vonzónak érezhetik, amiben átélhetik a csábítást, a bujaságot, amiben visszanyerhetik önbizalmukat. 
Mi értetek vagyunk, nektek szeretnénk kiváló darabokat készíteni és titeket szeretnénk a lehető legszínvonalasabban kiszolgálni.
 
Vigyél forróságot a hálószobádba Leholace hálószobai fehérneműkkel.
0
    0
    Kosár
    A kosarad jelenleg üresVissza a shopra