Hortenzia - fekete hálóing

Leholace Hortenzia nevű hálóing gyönyőrű színben készült,
fantasztikusan selymes szaténba és álomszép csipkébe
öltözteti a testét! Előnyös, A-vonalú szabásban. Luxus
hálóing, Bélés nélküli kosarak, Szabályozható hosszúságú
vállpántok, rózsaszínben is kapható.

13499 Ft

 Ft

Mérettáblázat

Leírás

Leholace Hortenzia nevű hálóing gyönyőrű színben készült, fantasztikusan selymes szaténba és álomszép csipkébe öltözteti a testét! Előnyös, A-vonalú szabásban. Luxus hálóing, Bélés nélküli kosarak, Szabályozható hosszúságú vállpántok, rózsaszínben is kapható.

Prémium minőség

A Leholace termékek egytől egyig kiváló minőségű darabok, prémium alapanyagból készültek, valóban tartós darabok, kényelmes viseletek és csodaszépen kidolgozottak.

Érted vagyunk

Hozzánk nyugodtan fordulhatsz kérdéseiddel, örömmel fogunk válaszolni neked. Segítünk a választásban is, a megfelelő méret megállapításában, hogy tényleg a legjobb darab kerüljön hozzád.

14 napos cseregarancia

Ha a kézhez kapott termék nem tetszik, nem kényelmes, esetleg nem jó a méret, jelezd nekünk és azonnal kicseréljük vagy visszatérítjük az árát.
 

Te is érezheted magadat vonzónak, te is átélheted a csábítást. Ez nem az alkatodon múlik.

A Leholace termékeket azért készítjük, mert úgy véljük, hogy a felesleggel rendelkező hölgyeknek is teljes mértékben joguk van ahhoz, hogy csodálatos fehérneműket viseljenek, amiben vonzónak érezhetik, amiben átélhetik a csábítást, a bujaságot, amiben visszanyerhetik önbizalmukat. 
Mi értetek vagyunk, nektek szeretnénk kiváló darabokat készíteni és titeket szeretnénk a lehető legszínvonalasabban kiszolgálni.
 
Vigyél forróságot a hálószobádba Leholace hálószobai fehérneműkkel.
0
    0
    Kosár
    A kosarad jelenleg üresVissza a shopra