Búzavirág – piros hálóköntös

Ha szeretnéd a simogató csipkét és a szatén szallagot
érezni a bőrődön akkor ezt válaszd. Csipke betétes ghúrral. Varrot szatén szallag, mellyel a csipke háló köntöst
lazán megkötheted a derekadon.

Mérettáblázat

13188 Ft

 Ft

Leírás

Ha szeretnéd a simogató csipkét és a szatén szallagot érezni a bőrődön akkor ezt válaszd. Csipke betétes ghúrral. Varrot szatén szallag, mellyel a csipke háló köntöst lazán megkötheted a derekadon.

Prémium minőség

A Leholace termékek egytől egyig kiváló minőségű darabok, prémium alapanyagból készültek, valóban tartós darabok, kényelmes viseletek és csodaszépen kidolgozottak.

Érted vagyunk

Hozzánk nyugodtan fordulhatsz kérdéseiddel, örömmel fogunk válaszolni neked. Segítünk a választásban is, a megfelelő méret megállapításában, hogy tényleg a legjobb darab kerüljön hozzád.

14 napos cseregarancia

Ha a kézhez kapott termék nem tetszik, nem kényelmes, esetleg nem jó a méret, jelezd nekünk és azonnal kicseréljük vagy visszatérítjük az árát.
 

Te is érezheted magadat vonzónak, te is átélheted a csábítást. Ez nem az alkatodon múlik.

A Leholace termékeket azért készítjük, mert úgy véljük, hogy a felesleggel rendelkező hölgyeknek is teljes mértékben joguk van ahhoz, hogy csodálatos fehérneműket viseljenek, amiben vonzónak érezhetik, amiben átélhetik a csábítást, a bujaságot, amiben visszanyerhetik önbizalmukat. 
Mi értetek vagyunk, nektek szeretnénk kiváló darabokat készíteni és titeket szeretnénk a lehető legszínvonalasabban kiszolgálni.
 
Vigyél forróságot a hálószobádba Leholace hálószobai fehérneműkkel.