Online rendelés előtt

Online fehérnemű rendelés előtti tájékoztató

Online fehérnemű vásárlás előtt mindenképpen olvasd el alábbi cikkünket, ugyanis az interneten könnyedén belefuthatsz olyanokba, hogy a megvásárolt termék rossz minőségű, lassan érkezik, esetlegesen nem is küldik ki.

Mire kell figyelni rendelés előtt?

  1. Impresszum

Amennyiben online webshopban adod le a rendelésed, az Európai Unión belül minden webáruház köteles feltüntetni az üzemeltető adatait. Ezeket könnyedén ellenőrizheted az Adatkezelési Nyilatkozatban vagy az Általános Szerződési Feltételekben. Amennyiben nincsenek ilyenek, azt a webshopot messziről kerülni kell.

2. Helyesírási hibák

Ha a webshop tele van helyesírási hibával, ott sem tanácsos rendelést leadni, ugyanis könnyedén lehet, hogy csak egy gyorsan összedobott csaló webáruház, melyet amennyiben lekapcsolnak azonnal indítanak egy újat.

3. Ellenőrizd van-e pénzvisszafizetési garancia

Magyarországon online rendelés esetén-bizonyos termékek kivételével- 14 napon belül pénzvisszafizetési garanciát kell vállalnia a webshopoknak. Amennyiben ezt nem vállalják, vagy nem írják le, az egy csaló cég, melyet mondanunk sem kell, hogy messziről kell kerülni.

Összességében amennyiben ezekre a fenti információkra figyelsz, nem kell aggódnod attól, hogy átverés áldozata leszel, ugyanis könnyedén el fogod tudni kerülni azokat a csaló webshopokat, akik csak nyerészkedni szeretnének rajtad.

Ezek is érdekelhetnek: