Ingyenes szállítás

Online rendelés előtt

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Online fehérnemű rendelés előtti tájékoztató

Online fehérnemű vásárlás előtt mindenképpen olvasd el alábbi cikkünket, ugyanis az interneten könnyedén belefuthatsz olyanokba, hogy a megvásárolt termék rossz minőségű, lassan érkezik, esetlegesen nem is küldik ki.

Mire kell figyelni rendelés előtt?

  1. Impresszum

Amennyiben online webshopban adod le a rendelésed, az Európai Unión belül minden webáruház köteles feltüntetni az üzemeltető adatait. Ezeket könnyedén ellenőrizheted az Adatkezelési Nyilatkozatban vagy az Általános Szerződési Feltételekben. Amennyiben nincsenek ilyenek, azt a webshopot messziről kerülni kell.

2. Helyesírási hibák

Ha a webshop tele van helyesírási hibával, ott sem tanácsos rendelést leadni, ugyanis könnyedén lehet, hogy csak egy gyorsan összedobott csaló webáruház, melyet amennyiben lekapcsolnak azonnal indítanak egy újat.

3. Ellenőrizd van-e pénzvisszafizetési garancia

Magyarországon online rendelés esetén-bizonyos termékek kivételével- 14 napon belül pénzvisszafizetési garanciát kell vállalnia a webshopoknak. Amennyiben ezt nem vállalják, vagy nem írják le, az egy csaló cég, melyet mondanunk sem kell, hogy messziről kell kerülni.

Összességében amennyiben ezekre a fenti információkra figyelsz, nem kell aggódnod attól, hogy átverés áldozata leszel, ugyanis könnyedén el fogod tudni kerülni azokat a csaló webshopokat, akik csak nyerészkedni szeretnének rajtad.