Melyik fehérnemű áll a legjobban neked?

Cikkünkben olvashatsz arról, hogy milyen szexi fehérnemű típusok vannak és azok közül melyik a legjobban hozzád illő.

Fajták

 • body
 • hálós ruha (catsuit)
 • hálóing
 • baby doll
 • harisnyakötő
 • felnőtt jelmezek
 • tangák

Body ruhák

A 80-90-es években rendkívül népszerű volt a body, majd mostanra újra divatos lett. Megjelentek a hálószobában is viselhető szexi bodyk, melyek rendkívül felizgatják a férfiakat. A csipkés és a necc bodyk rendkívül erotikus kialakításban is készültek, mint például az alul nyitott ruhadarab. Webshopunkban is megtalálhatóak bodyk, teltebb nők számára kiváló választás lehet.

Catsuit

A catsuit másnéven cicaruha egy teljes testes ruházat, karokat ritkán fedi. Általában átlátszó anyagból készülnek. Legtöbb esetben hátul cipzárosak. Ez jól mutat a vékony magas nőkön, viszont a teltebb alkatúaknak is ajánlott lehet amennyiben szeretnék párjukat felizgatni.

Baby doll

Ez egy rövid általában ujjatlan hálóruha, ami laza. Általában alvás előtt szokták felvenni a nők, azonban megjelentek belőle a szexi kialakításúak is. Sokszor csipkével, vagy fodrokkal díszítettek. Lehetnek selymesek, sejtelmesen átlátszóak is.

Szexi harisnyák

A hálószobában szexi fűzőkkel kombinálva kiváló választás lehet. Harisnya mellé ajánlott harisnyakötőt is használni, melyek összekapcsolhatóak a felső résszel.

Szexi fűzők

Régen az alakformálás fő ruhadarabaként emlegették a fűzőket, azonban mára már megjelentek belőlük a szexi kialakításúak is. Készítenek fűzőket már selyemből, neccből is, melyek az együttlét előtt hatalmas izgalmakat válhatnak ki a férfiakból.

Szexi jelmezek

A tartós kapcsolatokban szokássá alakult a szerepjáték, melyeket jelmezek segítségével játszanak el. Feldobják az ,,unalmas” együttléteket. A nők általában diáklánynak, ápolónőnek, rendőrnőnek, stewardessnek szoktak öltözni. Ez kiváló választás lehet amennyiben úgy érzed, hogy egysikúvá vált a szexuális együttlétetek.

Szexi bugyik

A Tanga, vagy a Francia bugyi az egyik legnépszerűbb lehetőség a párod felcsigázására.

A tanga rendkívül keveset takar, így kiemeli a feneket, párod örömére.

A francia bugyi általában csipkés, kicsivel többet takar, sejtelmes és kifinomult.

Ezek a mindenki számára ajánlott ruhadarabok.

Ezek is érdekelhetnek:

0
  0
  Kosár
  A kosarad jelenleg üresVissza a shopra