Leholace Diszkréció

Leholace Diszkréció

A Leholace Diszkréció egy külön fogalomként szerepel saját szótárunkban. Fehérnemű rendelés esetén Ön egy olyan szolgáltatás részese lesz melynek igénybevétele esetén nem kell attól félnie, hogy kikerülnének adatai, vagy kellemetlen szituációkat kellene átélnie.

Webshopunknál nem kell attól félnie, hogy akárki megtudhatja, hogy Ön mit rendelt. Amennyiben fehérnemű webshopunkat választja, úgy egyedül Ön fogja tudni azt, hogy mit vásárolt.

Amennyiben Önnek fontos az, hogy adatai biztonságban legyenek és elkerüljön mindenféle kellemetlen szituációt amiatt, mert megtudják, hogy mit tartalmaz a csomag amit megvásárolt, úgy fehérnemű rendelését nálunk adja le!

Miben nyilvánul meg diszkréciónk?

  1. Személyes adatok védelme

Minden esetben kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy azok az adatok, melyeket megadott rendelésnél (szállítási cím, név, telefonszám, email cím) semmiképpen se kerülhessenek harmadik személy kezébe. Nem fog promóciós e-maileket, küldeményeket kapni ismeretlen cégektől. Ha megkeres minket barátja, vagy ismerőse, nem fogunk neki sem semmilyen adatot kiadni Önről. Mindenképpen figyeljen arra, hogy megfelelő email címet adjon meg rendeléskor, ugyanis csak arra fogunk tudni információt szolgáltatni.

  • Diszkrét csomagolás

Plus Size fehérnemű vásárlás esetén a küldemény megérkezésekor egy nem átlátszó és nem kitapintható csomagot fog kapni. Ennek köszönhetően a futár sem fogja tudni, hogy mi van a csomagban.

  • Nem kibontható csomag harmadik személyek által

Webshopunkban olcsó fehérnemű eladó, melyet amennyiben megvásárol biztosan bontatlanul fogja kézhez kapni, ugyanis futártasakunkat nem lehet nyomtalanul kibontani. Amennyiben külső roncsolódást lát a csomagon, úgy ne vegye át a küldeményt.

  • Nem visszakövethető a feladó neve által a webshop

A maximális anonimitás az egyik legfontosabb számunkra. A csomag sok emberen keresztül megy át, mire Ön kézhez kapja, így Plus Size fehérnemű rendelés esetén a feladó nevéből nem lehet asszociálni a webshopra ahonnan rendelte. Amennyiben Google-ben rákeresnek, nem fogja kiadni a webshopunkat, nem fogják tudni, hogy Ön mit rendelt.

Ezalapján a 4 pont alapján már reméljük, hogy eloszlattuk Önben a kétségeket azzal kapcsolatban, hogy bármilyen kellemetlen szituációba kerülhet amennyiben tőlünk rendel.

Ezek is érdekelhetnek: