Kutatások kimutatták, hogy a teltebb nők boldogabbak és tovább is élnek

Ha a múltba tekintünk, láthatjuk, hogy mindig más volt a női ideál súly szempontjából. Régen a teltebb nők voltak a tökéletesek, míg mostanra a tökéletes testet sokan nagyon vékonynak állítják be. Ezek miatt folyamatos volt az elégedetlenség a testükkel. Jelenleg a nők körülbelül 80%-a elégedetlen kinézetével a világon. Ahogyan a vékony testnek, úgy a gömbölyűbb idomoknak is megvannak az előnyei, melyeket cikkünkben részletesen elolvashatsz.

Amíg boldog vagy úgy ahogy vagy, addig baj nem lehet!

Nagyon fontos, hogy nem szabad folyamatosan álmodozni a vékonyabb idomokról, ugyanis egy közhellyel élve, mindenki úgy tökéletes ahogy van. A gömbölyded nők 6%-al kisebb eséllyel halnak meg, így biztos lehetsz abban, hogy előnyei is vannak a testi adottságaidnak.

70 éves kor felett néhány kiló felesleggel rendelkező nők jóval tovább élnek, mint a vékonyabbak.

Amennyiben megfelelő mennyiségű zsír van a testen az nem egészségtelen, sőt kifejezetten jót tesz, néhány évvel tovább is élhetsz emiatt!

Megbetegedés esetén gyakori, hogy elmegy az ember étvágya, ilyenkor kiválóan jöhet a felhalmozott zsír.

A zsír kiváló védelmet biztosít a sérülésekkel szemben, alacsonyabb az esély a csonttörésre.

Tudtad, hogy a teltebb nők boldogabban élnek?

A kutatások alapján 3 millió nő vizsgálata esetén boldogabb életet mutattak ki azoknál, akik túlsúlyosabbak. Alacsonyabb a depresszió kialakulásának esélye is. 40 éves kor felett a túlsúlyos nők boldogsági szintje emelkedik.

Ezek is érdekelhetnek: