Fall Fashion a Plus Size világban

Mi az a Fall Fashion? Angolról lefordítva annyit jelent, hogy ,,őszi divat” ez igazából már meg is adja a jelentését az egésznek. Cikkünkben arról olvashatsz, hogy a Plus Size világban miként tudsz még szexin öltözködni ősszel is.

Érkezik a hűvösebb hőmérséklet, így mindenképpen szükséges lehet néhány új melegebb ruha a szekrénybe. Emellett még a nyári ruhák is használhatóak melegebb napokon.

A divatos öltözködést lehet úgy is csinálni, hogy mellette nem fagyunk meg, erről is írunk.

Kiváló választás lehet egy blézer övvel, valamint egy kardigán. Ezekkel a ruhadarabokkal igazán stílusos szettet lehet összerakni és még megfagyni sem fogsz. Az őszi hangulat elérését segítheti még egy csizma is, ami a szettedet is feldobja.

Nyári ruhákat is viselhetsz, mint valamilyen rövid ruha, tunika, szoknya. Csak vegyél fel hozzá egy leggingset és néhány hónapig még tökéletes a nyári viselet. Variálhatod a leggingsek mintáit, lehet virágos, csíkos, akár necc.

Összességében rengeteg lehetőség van az őszre, a lényeg, hogy maradjunk divatosak és mellette azért ne fázzunk meg. A fent említett két példán kívül több ezer variáció van. Ne felejts el szexi fehérneműt is rendelni a viseleted mellé!

Ezek is érdekelhetnek: