A fehérnemű önbizalmat ad plus size méretben is!

Egészen komoly kutatásokat végeztek azzal kapcsolatosan, hogy milyen lelki hatást fejt ki a nők esetében a fehérnemű választása és viselése. Az egy külön érdekesség, hogy a férfiak fehérneműben vonzóbbnak találják a nőket, mint meztelenül, de ennek oka még nem teljesen világos.
 
Azonban, a témát kutatók teljes bizonyossággal állapították meg, hogy még abban az esetben is erős hatást gyakorol a nők lelkiállapotára, magabiztosságára a fehérnemű, ha azt egyébként senki más nem látja, és nem is szándékoznak megmutatni.
Az öltözködés alapvetően befolyásolja kedvünket, hangulatunkat, magabiztosságunkat, hiszen ezzel tudjuk sokkal jobban kifejezni egyediségünket, mélyebb érzéseinket, véleményünket, ízlésünket, ami képes nekünk önbizalmat adni, hiszen tudjuk, hogy ezt mások is látják.
 
Egy szép fehérneműt pedig vonzónak, csábítónak, sexynek vélünk, és azáltal, hogy tudjuk, hogy éppen egy ilyen darabot viselünk, az megjelenik a külsőnkön is, ugyanúgy, amikor egy igazán szép ruhát viselünk. Ez vonzalom, csábítás, magabiztosság megjelenik az arcunkon, a mozgásunkon, a beszédünkön is.
 
Éppen ezért fontos, hogy legalább időnként válassz magadnak a hétköznapokban olyan darabokat, amiről azt érzed, hogy megérdemled, hogy igazán vonzó, csábító, különleges darab, mert ezeket viselve az egész lényed át fogja venni ezt az érzést. És csak ez számít igazán.
 
A Leholace prémium fehérneműket pedig különösképpen a hálószobákba terveztük, hogy aki ezeket viseli, azt igazán átjárja az érzés, hogy mennyire különleges, mennyire egyedi, mennyire vonzó nő.

Ezek is érdekelhetnek: